Naledi and Nkorho cams down. We are working on a solution. Thank you for your patience

Blue Screen...can't view cam

12 posts / 0 new
Last post
BugDust's picture
Offline
Joined: Feb 28 2007
Blue Screen...can't view cam

I haven't been able to see the cam for a long time..I keep trying.... I'm still singing the blues.

BugDust's picture
Offline
Joined: Feb 28 2007

Well, I could see the cam for three days and haven't seen it since..

Gerda (not verified)
Gerda's picture

That's great news Donna !

Happy camming Smiling

 

BugDust's picture
Offline
Joined: Feb 28 2007

I tried one more time today and I can now see the beautiful Africam..I don't know what happened but it will be great to come and not see a blank screen. Thanks to all for your help.

BugDust (Donna)

 

katja's picture
Offline
modsquad
Joined: Feb 17 2006

Do you use a firewall? If yes, did you try to disable the ad blocker?

BugDust's picture
Offline
Joined: Feb 28 2007

I haven't been able to enjoy Aficam for a long time..I have been a member for several years and really do miss the joy of seeing all the animals, small and large.

I have Windows, professional XP..Internet Explorer.

BugDust's picture
Offline
Joined: Feb 28 2007

OS is Windows XP Professional.

II tried reloading and using F5  didn't help..I've just about stopped trying now..but still would love to be able to visit each day.

katja's picture
Offline
modsquad
Joined: Feb 17 2006

It's difficult to help you without knowing which browser you use, which link you are using to open the cam, etc (see the questions below). 

On one of my computers the feed doesn't load immediately. I also get a blue screen. Reloading/pressing F5 solves the problem. Maybe that helps you too.

BugDust's picture
Offline
Joined: Feb 28 2007

It's July 14th and I still get a blue screen..

Auntie Lyn (not verified)
Gerda's picture

BugDust, what are you using to view the cam? which link are you using? Also, what browser do you use. The cam was down earlier, but is back up now for about 1hr10min.

Africam's picture
Offline
admin
Joined: Feb 20 2006

Hi all I have restarted the encoder all seems to be up and working on my side?

 

Campbell

__________________

Africam Admin

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.