ONCE AGAIN, I CAN WATCH NOTHING!

7 posts / 0 new
Last post
Anonymous
Anonymous's picture
ONCE AGAIN, I CAN WATCH NOTHING!

I can't believe this is happening again. Every time I think I've finally gotten my viewing problems handled, something new comes along.

I started by watching on Windows Media Player, then suddenly it became impossible. I managed to get it going again on Quicktime, then site or camera changes made it impossible. So, with help, I was able to switch back to Windows Media Player. Until last week, when suddenly I get this message: "The request is not valid in the current state."

Of course, throughout it all, I have never been able to watch online. I tried again today, just for the heck of it, and all I get is a blue screen.

Why can't they leave things alone? I love Africam, but I'm getting tired of wasting time trying to get it going, only to lose it again in a week or so.

For whatever it's worth, I'm on mac osx3.9 (panther), Firefox 2.0.0.14. Quicktime 7.4.1, latest version of Windows Media Player available for Panther, and I have installed Flip4Mac.

I would really appreciate any help I can get, otherwise, I guess I'll just have to abandon hope and switch to the NatGeo live cam. If so, I will definitely miss my Africam. Cry

 

Tourneyman1's picture
Offline
africlubmodsquad
Joined: Jan 15 2008

Both cams are currently up and working ok for me anyway.  You didn't say what your new error was so don't know what that could be.  Something else you might check is your internet download speed.  You don't show your location but for the US anyway a good speed test site is speedtest.net as you do need to be getting broadband type speeds for the cams video to work too.

__________________

Have you seen the new member guided tour page yet? See it here Want to keep up with what's happening in the forum? Check the recent posts page. Become Africam Wise see the Africam Wiki

bsmitty (not verified)
Anonymous's picture

Thanks for the suggestion. Actually, I'm on version 9 of my windows media player, because that's when they stopped supporting a version for mac. I've also tried on Quicktime, where I used to watch. I checked a few minutes ago, and now have a new error message, but yesterday they said the cams were down. Is that still the case? I was hoping that maybe the problem was with the cams and not me, but it did sound like some people were watching, so I don't know...

Auntie Lyn (not verified)
Anonymous's picture

bsmitty wrote:

Ah, good to know, thanks.

It's been almost a week for me, I'm assuming they've been down that long? Any idea when they'll be back up?

I've always come here for problems, but maybe I will start checking with the main forum for help.

Thanks for your advice and responses!

bsmitty, what version of WMP are you using? You might try uninstalling and stepping down to the previous version. I don't have a mac, but I know for me, WMP 11 would not work. I kept getting the dreaded blue screen. Let us know if that helps. I may have a few other suggestions, will pm you with them if that doesn't work. Good luck, must have our Africam fix! Smiling

bsmitty (not verified)
Anonymous's picture

Ah, good to know, thanks.

It's been almost a week for me, I'm assuming they've been down that long? Any idea when they'll be back up?

I've always come here for problems, but maybe I will start checking with the main forum for help.

Thanks for your advice and responses!

samsher_99 (not verified)
Anonymous's picture

Not sure what's up on your end. But the cams in both areas are out right now. I haven't had any changes to my viewing since I started in February. I know that issues come up here and there but pretty much happy camming for me. You may want to go to the main chat forums and see if someone can help you. Good luck.

Gerda (not verified)
Anonymous's picture

hi bsmitty,

at the moment the cams are down due to a Telkom problem.

 

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.